Instagram istället!!

Då intresset här är väldigt lågt så kommer jag att lägga ner denna bloggen för tillfället och lägga min kraft på instagram istället. Ni kan följa mig där under namnet fitness_matte.
Där kommer jag lägga bilder från min träning och även lite om min tränings vardag. Kika in och kolla lite. Var inte heller rädda att ställa frågor och komma med idéer. Kram på er alla !!
fitness träning hälsa

tänkande

Sitter och njuter i skuggan och en svag bris fläktar så skönt! Jag funderar och hyllar mig själv lite över min resa med min kropp. Allt från svåra rygg och nacken problem efter en trafikolycka med en lastbil till problem med hjärtat i julas. Jag är bättre o starkare men jag har lång väg kvar. Ryggen har strulat lite de sista dagarna men är piggare idag. Känns så jäkla gott men då kom ju så klart lite känningar runt hjärtat igen. Lite hugg och ihållande snärta. Får kanske kolla upp det snart igen. Vill ju bara kämpa slita och bli av med alla skit. Troligen inget jag kan bli av med men det blir bättre dag för dag. Man får kämpa mot den lilla jävlen som bökar med en. Jag har semester nu och fan så här bra har jag inte mått på flera år!! Ha det så underbart ikväll!!!
fitness träning hälsa

Så jäkla Gott!!

Livet är så jäkla gott just nu!! Sitter just nu i skuggan och fått i mig en härlig protein shake från imperial samt 500g kvarg med hallon. Helt klart den bästa mest efterlängtade semestern någonsin. Vädret är underbart livet är gott !! :) jäkla tjat men så är det verkligen. Snart dax att träna oxå idag blir det ett gott pass för axlarna bl.a. får ge sommar vädret någon timme till innan bara :) ikväll blir det att dra ner till stan med våra fantastiska vänner. Kommer att bli kanon du stället vi ska till kör halva priset, Kommande renovering visst. Sonen är lämnad hos mormor för första gången så vi ska ha en hel helg själva första gången på 4 år. Känns konstigt att inte ha grabben hemma men vi behöver nog detta och han få leka med mormor. Nu ska jag slänga upp en bild på sökningen sen får ni ha det nice!!
fitness träning hälsa

cirkus

Nu har grabben och jag varit på cirkus bambino. Han älskade detta. Vi hade världens mysigaste tid där i tältet. :) nu sover han som en liten stock. Jag har precis avslutat ett 45 minuters pass i gymmet. Magen värker gott nu. Intåg av protein sen en skön stund ute i soffan. Ha en fin kväll!! 
fitness träning hälsa