produktiv dag

Oj vad det har donats idag. Varit på stan med grabben som vaknade halv tio. Helt makalöst. Väl på stan åt vi frukost klippte sonen köpte skor till honom. Senbåt vi glass och köpte imperianutritions protin pulver. Efter detta åkte vibhemnoch städade av lite och fixade mat. Sen var det dax att cykla en runda innan jag började fylla grabben pool. Kallt som bara den men han badade. :) sen fick jag ta tjuren i hornen och ränsa klart mellan plattorna innan jag åkte iväg och köpte ett trevligt parasoll. Så nu är uteplatsen på gång att bli klar. Självklart har det blivit ett disco pass på gymmet oxå. Nu sitter jag i soffan under parasollet och bara njuter. 

Ha nu en enastående kväll och sov så gott!!!
fitness träning hälsa

Äntligen!

Lilla grabben har lärt sig att cykla! Så jäkla stolt över honom en timme tog det sen satt han fart på cykeln. Måste täcka balanscyklen för detta. Dom är så himla bra för barnen att lära sig balansen. Så nu är det en ny vilde på gatan. :) vi har även tränat idag och snart dax för pass nummer två. Albin var inte så sugen att vara med på första passet då han föredrog ipaden idag. Helt otroligt vad dom är duktiga på tekniken knappt fyra år gammal. Nu är han i säng och inväntar morgondagens äventyr med pappa. 
Nu är det dax för mig att träna lite till så att magen kan få sitt oxå. Ha en fantastisk kväll !
fitness träning hälsa

slut på helg början på semester

:) börjar detta inlägg med en så stor glad mun som man bara kan. Imorgon börjar den efterlängtade semestern. Ska bli så otroligt skönt att bara få njuta i fyra härliga veckor. Första veckan börjar med att sonen och jag är själva då frun jobbar och flickan är hos sin mamma. Vi ska träna på att cyckla utan stödhjul. Ska bli så kul! Sen ska vi ha pappa o Albin träning. Hoppas även på fint väder så klart. :) denna helgen har varit magisk så stillsamt och kul för barnen med ridning Bubbel bad och massa annat roligt. Nu ska jag krypa ner och sova och när jag vaknar är det semester!!! 
Tabhand om varandra och le mot alla!!
Sen har det så klart blivit träning oxå! 

#justfit #träna #fitness #gym 
fitness träning hälsa